Locsmándi Szabolcs vagyok, webfejlesztő és fotográfus. Többnyire a Nyugat-dunántúli régióban tevékenykedem, tanulmányaimat Sopronban végeztem, jelenleg a fotózás mellett front-end fejlesztőként dolgozom. 

Mivel a webfejlesztést is aktívan szeretném űzni a továbbiakban is, úgy döntöttünk, hogy a portré- és esküvőfotózás új brandet kap, így létrehoztuk a The Love Reporters-t. A Locsmandisz pedig megmarad a business portré és webfejlesztési munkák bemutatóoldalaként. A weboldal hamarosan teljesen átalakul, utána pedig teljesen új tartalommal várok majd vissza mindenkit a megújult portfólió oldalra.

Locsmándi Szabolcs - fotózás, utómunka
Locsmándi Szabolcs – webfejlesztő, fotográfus

Gazdaságinformatikus (BA), Szoftverüzemeltetető és Fotográfus végzetségekkel rendelkezem, webfejlesztés területén több, mint 10 éve dolgozom. Visszatekintve az első évekre azt mondhatom, hogy hosszú út vezetett oda, ahol most vagyok. Eleinte a programozás mellett technikai sportok fényképezésével foglalkoztam, és nagyon gyorsan tanulva hamar eljutottam oda, hogy a fotóim megjelenhessenek újságban is. Komoly technikai tudásra tettem szert, de egy idő után nem tartogatott számomra elég izgalmat. Ekkor kezdtem el érdeklődni az utca- és a portréfotózás iránt, így lett mára a kedvenc témám az emberábrázolás. 2013-ban a Locsmandisz egy közösségi profilként indult el, ahol hobbi fotósként osztottam meg képeimet az érdeklődőkkel. Azóta államilag elismert fotográfus képesítést szereztem és a név már egy vállalkozást takar.

Back to top