Rólam

Locsmándi Szabolcs vagyok, webfejlesztő és fotográfus. Többnyire a Nyugat-dunántúli régióban tevékenykedem, tanulmányaimat Sopronban végeztem, jelenleg Szombathelyen dolgozom. A fényképezéssel több, mint 10 éve kezdtem el komolyabban foglalkozni, ez idő alatt nem csak technikai tudásomat fejlesztetettem, hanem látásmódomat is.

Visszatekintve az első évekre azt mondhatom, hogy hosszú út vezetett oda, ahol most vagyok. Eleinte technikai sportok fényképezésével foglalkoztam, és nagyon gyorsan tanulva hamar eljutottam oda, hogy a fotóim megjelenhessenek újságban is. Komoly technikai tudásra tettem szert, de egy idő után nem tartogatott számomra elég izgalmat. Ekkor kezdtem el érdeklődni az utca- és a portréfotózás iránt, így lett mára a kedvenc témám az emberábrázolás. 2013-ban a Locsmandisz egy közösségi profilként indult el, ahol hobbi fotósként osztottam meg képeimet az érdeklődőkkel. Azóta hivatásos képesítést szereztem és a név már egy vállalkozást takar.

Locsmándi Szabolcs - fotózás, utómunka
Locsmándi Szabolcs – webfejlesztő, fotográfus

Mivel a webfejlesztést is aktívan szeretném űzni a továbbiakban is, úgy döntöttünk, hogy a a portré- és esküvőfotózás 2021-től új brandet kap, így létrehoztuk a The Love Reporters-t. A Locsmandisz pedig megmarad a business portré és webfejlesztési munkák bemutatóoldalaként. A weboldal hamarosan teljesen átalakul, az űrlapok még néhány hétig elérhetőek maradnak, utána pedig teljesen új tartalommal várok majd vissza mindenkit a megújult portfólió oldalra.