Instant kamerákkal nemcsak a remek hangulat garantált, hanem személyesebbé tehetjük akár a dekorációt vagy a vendégkönyvet is. Ajándéknak, vagy fotósarok mellé dekorációs elemekként is szuperül mutatnak ezek a fényképek.

Egyre több kérdés jött párjainktól ezzel kapcsolatban, így elhatároztuk, hogy bérbe adjuk saját eszközeinket. Kizárólag olyan esküvőkre, ahol mi dolgozunk, ezáltal biztosítani tudjuk a megfelelő és biztonságos alkalmazást. A bérleti díj csak a gépek használatát tartalmazza, a filmet igény szerint segítünk beszerezni. A maradék bontatlan kazettát megegyezés szerint vissza- ill. felvásároljuk, ha a későbbiekben nem tudtok mit kezdeni velük.

Polaroid

Két darab eredeti Polaroid géppel rendelkezünk, amik külsőre nagyon különbözőek, de mindkét masina azonos filmtípussal működik. Amit érdemes tudni róluk, hogy az új típusú filmkazettákban 10 helyett már csak 8 instant papírnak jutott hely, és a gép működéséhez szükséges elem is a kazettába van építve. A gyártás emiatt körülményesebb, és ez a filmkazetták árán is meglátszik, ami típustól függően 5-7 ezer forint között mozog (750-800 Ft/kép). A teljes papír mérete kb. 9×10,5 cm, amin egy 7,5 cm-es oldalhosszúságú négyzetes fénykép lesz látható. Az előhívás ideje az új típusú filmeknél 5-10 perc.

Instant filmes fényképezőgépek - Polaroid
Jelenleg bérelhető gépek: Polaroid 636 CloseUp, Polaroid Supercolor 645 CL

Mire használható:

  • fotósarok hangulatképek
  • fotó vendégkönyv
  • fényképes dekoráció pl. a kreatív fotózásról

Bérleti díj: 8000 Ft/gép 

Fujifilm Instax

A Fujifilm Instax Mini 8-as gép a polaroidhoz hasonló elven működik. A különbség, hogy az Instax kazetták 10 képet tartalmaznak, a gépek pedig cserélhető elemekkel/akkumulátorral működnek. Az instax mini filmek bankkártya méretűek, a fótók tényleges mérete pedig kb. 4,5×6 cm, előhívási idejük 10 perc. Lényegesen kisebbek, mint a 600-as polaroid képek, egy 20 db-os csomag ára pedig 5-6 ezer forint körül mozog (250-300 Ft/kép).

Instant filmes fényképezőgépek -Instax mini
Jelenleg bérelhető gépek: Fujifilm Instax Mini 8 (málna), Instax Share SP-2

Mire használható:

  • fotósarok hangulatképek
  • fotó vendégkönyv

Instax Mini 8 bérleti díj: 6000 Ft

Instax Share Fotónyomtató

A japán gyártó készített a mini változatú fotópapírhoz egy nyomtatót is, melynek lényege, hogy okostelefonnal vagy FujiFilm digitális fényképezőgéppel összekötve az azokkal készült képeket azonnal előhívhatjuk. Lehetőség van arra, hogy e-mailben van pendrive-on átadott dekorációnak szánt fotókat az esküvő előtt kinyomtassunk, vagy akár a nagy napon a helyszínen is elő tudjuk hívni az aznapi képeket. Modern felszerelésünk mindegyike kommunikál az okostelefonokkal, így rövid idő alatt el tudnak készülni ezek az instant fotók. A képekhez igény szerint papírkeretet is tudunk biztosítani, de ezt minden esetben időben kell jelezni.

Instant filmes fényképezőgépek -Instax Share

Mire használható:

  • dekorációs elemek
  • köszönőajándék (pl. csoportképek kinyomtatása)

Instax Share fotókidolgozás: 12 000 Ft-tól (20 db képet tartalmaz)

Ha ti is szeretnétek valamelyik gépet az esküvőtökre akkor jelezzétek nekünk e-mailben, vagy írjátok meg az ajánlatkéréssel együtt az űrlapon.

Back to top