Esküvőfotózás ajánlatkérés

Már elkezdtétek szervezni az esküvőt és még nem találtátok meg az ideális fotóst? Ha őszinte és természetes képeket szeretnétek magatokról, akkor jó helyen jártok!

Esküvőfotózás kollázs

Mire számíthatsz tőlünk?

Az esküvőkön ketten dolgozunk, hogy ne csússzunk le egyetlen fontos pillanatról sem – hiszen mikor érzékenyül el az örömanya, ha nem akkor, amikor lánya kezére gyűrű kerül?

A stílust, amelyért mindketten rajongunk, fotózsurnalisztának hívják: mi nem beállított, mesterkélt képeket készítünk, hanem a valódi érzelmekre és történésekre koncentrálunk. Semmi más nem tudja igazán visszaadni azt az őszinte szerelmes tekintetet, amivel a párok ilyenkor néznek egymásra, ezért figyelünk és kattintunk folyamatosan, hogy igazi érzések őrizzék nagy napotok emlékét. Keressük a kedves, vicces, őrült, romantikus, megható, szokatlan pillanatokat, és esküvőtök napjának történetét építjük fel fotóinkból, amelyeket természetesen a Ti elképzeléseitek szerint is alakítunk.

Esküvőfotózás kollázs

Szabad dátumok 2020-ban:

– február 15. és 29.
– március 21. és 28.
– április 4 és 18.
– május 16 és 23.
– június 27.
– július  18.
– szeptember 26.
– október 24.

Ezeken kívül késő őszi/téli dátumok még korlátozott számban elérhetőek. Az utolsó szabad 2020-as dátumokra 10% kedvezményt biztosítunk! Ne habozz, mert a naptárunkban már egyre fogynak a helyek, írj nekünk még ma!