Esküvőfotózás ajánlatkérés

Már elkezdtétek szervezni az esküvőt és még nem találtátok meg az ideális fotóst? Ha őszinte és természetes képeket szeretnétek magatokról kedvező áron, akkor jó helyen jártok!

Esküvőfotózás Szombathely

Mire számíthatsz tőlünk?

Az esküvőkön ketten dolgozunk, hogy ne csússzunk le egyetlen fontos pillanatról sem – hiszen mikor érzékenyül el az örömanya, ha nem akkor, amikor lánya kezére gyűrű kerül?

A stílust, amelyért mindketten rajongunk, fotózsurnalisztának hívják, azaz mi nem beállított, mesterséges képeket készítünk, hanem az őszinte, valódi pillanatokra koncentrálunk. Semmilyen stúdió nem tudja visszaadni azt az őszinte szerelmes tekintetet, amivel a párok ilyenkor néznek egymásra, ezért figyelünk és kattintunk folyamatosan, hogy igazi érzések őrizzék nagy napotok emlékét. Keressük a kedves, vicces, őrült, megható, érzelmes, szokatlan pillanatokat, és esküvőtök napjának történetét építjük fel fotóinkból, amelyeket természetesen a Ti elképzeléseitek szerint is alakítunk.

Esküvőfotózás

Ne habozz, mert a naptárunkban már egyre fogynak a helyek, írj nekünk még ma! Aktuális árainkról itt tájékozódhatsz. A 2018-as évre az utolsó szabad időpontjainkra 20% kedvezményt adunk!