Esküvőfotózás ajánlat

Már elkezdtétek szervezni az esküvőt és még nem találtátok meg az ideális fotóst? Ha őszinte és természetes képeket szeretnétek magatokról kedvező áron, akkor jó helyen jártok!

Esküvőfotózás Szombathely

 

Mire számíthatsz tőlünk?

Az esküvőkön ketten dolgozunk, hogy ne csússzunk le egyetlen fontos pillanatról sem – hiszen mikor érzékenyül el az örömanya, ha nem akkor, amikor lánya kezére gyűrű kerül?

A stílust, amelyért mindketten rajongunk, fotózsurnalisztának hívják, azaz mi nem beállított, mesterséges képeket készítünk, hanem az őszinte, valódi pillanatokra koncentrálunk. Semmilyen stúdió nem tudja visszaadni azt az őszinte szerelmes tekintetet, amivel a párok ilyenkor néznek egymásra, ezért figyelünk és kattintunk folyamatosan, hogy igazi érzések őrizzék nagy napotok emlékét. Keressük a kedves, vicces, őrült, megható, érzelmes, szokatlan pillanatokat, és esküvőtök napjának történetét építjük fel fotóinkból, amelyeket természetesen a Ti elképzeléseitek szerint is alakítunk.

Esküvőfotózás Körmend

 

Miért kedvezményes a díj?

Jelenleg portfóliónk bővítésén dolgozunk és arra gondoltunk, ezt összekötjük egy speciális akcióval. Szeretnénk, ha galériánk bővülne és ehhez olyan párokat keresünk, akik maguk is tudják, valami újat elindítani mindig óriási öröm, de nem feltétlenül egyszerű feladat.

Talán pont Te leszel az, akinek egy önfeledt mosolyát megörökíthetjük? Óriási megtiszteltetés lenne!

Egy fontos részletet hadd szögezzek le: tapasztalatunk már van! Több éve fotózunk embereket, kiállításon is szerepeltek képeink, sőt, fotóztunk már esküvőket is. A Ti esküvőtök tehát nem egy teszt lenne nekünk, hanem lehetőség, hogy szenvedélyünknek hódolhassunk és bővíthessük galériánk tartalmát – mindezt úgy, hogy számotokra is emeljük a nagy nap fényét és örök emléket adunk! Lehet ennél bármi felemelőbb? 🙂

Esküvőfotózás Sopron

 

Ne habozz, mert a naptárunkban már egyre fogynak a helyek, írj nekünk még ma!