Átköltözött az esküvőfotózás!

A The Love Reporters 2021 tavaszán indult útnak, hogy egy új, a korábbi munkáktól elkülönülő brandként tovább vigye a portré- és esküvőfotózási profilt. A Locsmandisz továbbra is megmarad személyes portfólióként, de közös munkáinkat immár egy teljesen új név alatt folytatjuk.

A Locsmandisz Fotó weboldalára nem fog felkerülni több esküvőfotózással kapcsolatos tartalom, és a korábbiak is folyamatosan áthelyeződnek majd az új webhelyre. A blog releváns része már átkerült, és 2020 utáni esküvői galériák is csak az új felületen láthatók. Az átmeneti időszak alatt az ajánlatkérés mindkét oldalon elérhető marad, de amennyiben lehetséges, inkább az új weboldalt használjátok. Hamarosan átalakul ez a weboldal is, hogy vállalkozásunk egyéb elemei különválasztva nagyobb teret kaphassanak.

The Love Reporters

Miért The Love Reporters, mit is jelent a név?

Mivel egyre több külföldi megkeresés érkezett, ezért jobbnak láttuk, ha egy beszédes, nemzetközi piacon is helytálló brandet hozunk létre. A Love (szeretet/szerelem) azt képviseli, hogy mi a fotográfiának csak azzal a szegmensével foglalkozunk, ami az emberi kapcsolatokra fókuszál: szeretet, szerelem, a házasság és a család. A Reporters (tudósítók/riporterek) pedig a fotózási stílusunkra utal, arra, hogy célunk nem egy hamis világ kreálása, hanem a valóság, az igazi érzelmek, emberi kötelékek megörökítése.

Több, mint 2 évig tartott a teljes folyamat, már 2019 elején megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy el kellene szeparálni azokat a szolgáltatásokat, ahol közösen alkotunk. Mindent saját magunk terveztünk, írtunk és programoztunk, hogy semmilyen kompromisszumot ne kelljen kötni a megvalósításnál. Ennek eredménye lett ez a letisztult, könnyen használható és informatív weboldal. Eddig nem hirdetett szolgáltatások is megjelennek, olyanok, amiket eddig csak azok élvezhettek, akik korábban már dolgoztak velünk. A néven kívül semmi sem változik: a már megszokott magas minőséggel, és felturbózott eszközparkkal várjuk a 2022-es szezont.

 

Back to top