Megjelentem a MyWeddingTips-en!

Az a megtiszteltetés ért, hogy megjelentem a myweddingtips.com oldalon. Esküvővel foglalkozó szolgáltatókat kértek meg arra, hogy adjanak egy két rövid tanácsot az esküvőjüket éppen tervezgető pároknak.

Az én tanácsomat magyarul itt olvashatjátok:

“Az esküvőszervezés első lépése: válassz egy stílust vagy témát. A döntést meghozhatod a személyiséged, az esküvő helyszíne és a vendégek száma alapján is. Ennek segítségével már könnyebben tudtok dönteni a többi kérdést illetően. A barátok és rokonok biztosan ajánlani fognak nektek esküvőfotósokat és videósokat is, de igazából nektek kell választani annak függvényében, hogy ki illeszkedik az esküvőtök témájához vagy hangulatához. Bizony, az esküvőfotózásban is több különböző stílus közül lehet választani: fotózsurnaliszta, fine art, klasszikus – csak, hogy néhány ismertebbet említsek. Nézzetek körül, keressetek fényképeket a különböző stílusokból és válasszatok: ezek közül melyiket néznétek legszívesebben az otthonotokban?”

A teljes cikket itt tudjátok elolvasni. Ha ennél is több tanácsot olvasnátok, akkor érdemes megtekinteni az összefoglalómat: Hogyan érdemes esküvőfotóst keresni?

Fotók forrása: myweddingtips.com

 

Cimkék: ,

Tetszett a bejegyzés? Biztosan tetszene másoknak is, oszd meg! Engem érdekel a véleményed, dobj egy hozzászólást!

Megosztás Facebookon