Esküvőfotózás árak

Esküvőfotózás esetén nehéz egységárat meghatározni, mert rengeteg körülmény meg tudja változtatni azt. Minden esküvő egyedi, mindenkinek mások az igényei, emiatt mi minden esetben egyedi árat kalkulálunk a megadott információk alapján. Segítségül összeállítottunk egy mintát, ami alapján látható, hogy hogyan adunk árajánlatot.

Az esküvői fotósoknál leggyakrabban különböző csomagajánlatokkal találkozhatunk, amelyek előre összeállított szolgáltatásokat tartalmaznak fix árért. Mi nem így gondolkodunk, senkire se akarunk rábeszélni olyan szolgáltatást, amire nincs szüksége. Nincs rendelkezésre állási időkorlát, így nem kell szorosabb menetrendet összeállítanotok, hogy minden fontos eseményről készüljön fénykép. Nem nyomtatunk képeket, helyette inkább átadunk mindent, így a fotók nyomtatását mindenki ott intézi, ahol szeretné. Igény esetén készítünk fotókönyvet, de általában csak a képek átadása után, hogy ne kelljen emiatt még többet várni.

Aktuális áraink

Egy esküvőfotózás nem csupán azt a 8-16 óra munkát jelenti, amíg veletek vagyunk, hanem utána még hetekig dolgozunk a képekkel: válogatjuk, feldolgozzuk, és megfelelő állapotban átadjuk őket. Tehát az árba megpróbáljuk beleszámolni a várhatóan átadott képek számát is, de ez sok tényezőtől függ: létszámtól, helyszínektől, programoktól.

2019-ben áraink 86 000 – 164 000 Ft között mozognak, attól függően, hogy mely szolgáltatásokra van szükség.

A minimum, amit vállalunk, az két szertartás + csoportképek fotózása, amelynek díja 86 000 Ft. Ez az ár magában foglalja:

 • egyházi szertartás fotózása
 • polgári szertartás fotózása
 • csoportképek készítése
 • 2 fotós munkája az összes eseményen
 • egyszeri oda-vissza utazás költsége 50 km-es távolságig
 • kb. 80 db egyesével átnézett és feldolgozott fénykép
 • fotók átadása digitális adathordozón vagy webgalériában 2-3 héttel az esemény után

Egy egész napos „teljes esküvő” fényképezését két fotóssal 164 000 Ft-ért vállaljuk. Ez a díj a következőket tartalmazza:

 • képek a készülődésről és/vagy a búcsúztatóról, kikérőről
 • kreatív fotózás az esküvő napján
 • egyházi szertartás fotózása
 • polgári szertartás fotózása
 • csoportképek készítése
 • fogadás/lakodalom megörökítése (kb. hajnali 1 óráig)
 • 2 fotós munkája az összes eseményen
 • egyszeri oda-vissza utazás költsége 50 km-es távolságig
 • egyesével átnézett és feldolgozott fényképek
 • fotók átadása digitális adathordozón vagy webgalériában 3-4 héttel az esemény után

Az ár tartalmazza az utazási költséget 50 km-es távolságig. A távolságot nemcsak körmendi lakhelyünktől, hanem adott estben a fertőendrédi szülői háztól számoljuk, attól függően, hogy melyik esik közelebb. Így majdnem a teljes nyugat-dunántúli régiót lefedjük anélkül, hogy extra díjat számolnánk fel:

 • Körmendről indulva beletartozik: Szombathely, Zalaegerszeg, Körmend, Szentgotthárd, Vasvár és Kőszeg környéke.
 • Fertőendrédről indulva beletartozik: Sopron, Győr, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Mosonmagyaróvár környéke.

Persze ennél távolabbra is szívesen utazunk, ilyen esetben az 50 km-en felüli távolságot 100 Ft/km díjjal számoljuk. A távolság tartalmazza az oda- és visszautat is.

Teljes esküvő fotózása esetén minimum 350 db fényképet adunk át digitális formában. Persze ennél jóval több fotó készül ténylegesen, ezek közül kiszűrjük az ismétlődőket és a kevésbé jól sikerülteket, de mindig arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb képet kapjátok meg. Minden esetben csak feldolgozott fényképek kerülnek átadásra, amelyeket az elérhető legnagyobb felbontásban biztosítunk.

Az itt feltüntetett ár tájékoztató jellegű. Az ajánlatkérő űrlapon kitöltött adatok alapján állítjuk össze Nektek az egyedi árajánlatot, a felsorolt szolgáltatások közül ott tudjátok kiválasztani, hogy mire lenne szükségetek. Minél több információt kapunk az üzenetben Tőletek a helyszínekről és időpontokról, annál pontosabb árajánlatot tudunk adni.

Ajánlatkérés

Kíváncsi vagy, hogy mennyiért fotóznánk a Ti esküvőtöket? Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Érdekel

 

További információk

Talán itt érdemes megemlíteni, hogy a szerződés aláírásakor foglalót (a teljes ár kb. 30%-a) kérünk, a fennmaradó részt pedig a képek átadásakor kell fizetni.

Amennyiben a kreatív fotózásotokat külön napon szeretnétek (akár az idő szűke, vagy egy különlegesebb helyszín miatt), akkor erre is van lehetőség. Ha a kért ajánlat tartalmazta a kreatív fotózást, a külön nap extra költsége 10 000 Ft rendelkezésre állási díj + utazási költség.

Pár- és jegyesfotózásra is van lehetőség, amelynek díja 32 000 Ft + utazási költség.

Fotókönyvet is készítünk, minden esetben egyedi áron. Kivitelező partnerünknél különböző borítókat, papírokat és méreteket lehet választani a termékbemutató oldal alapján.

Áraink magyar Forintban értendők, és 0% ÁFA-t tartalmaznak.